Spara pengar på billiga läsglasögon

Billiga läsglasögonNu har det blivit dags – jag har nu märkt av huvudvärk och framför allt att bokstäverna blir suddiga när jag försöker läsa böcker, kolla surfplattan, telefonen eller när jag sitter framför datorn. Ibland inbillar jag mig att jag bara är trött men problemet kvarstår när jag är som allra piggast och ska läsa något på nära håll. Det är bara för mig att erkänna att jag drabbats av ett synfel – mer specifikt översynthet. Det innebär alltså att jag ser bra på långt håll men när det gäller att fokusera ögonen på nära håll är jag rökt.

Jag tänkte direkt att jag nu tvingas slanta upp tusenlappar för ett par läsglasögon, men en vän till mig påtalade att det tvärtom kan vara väldigt billigt med läsglasögon. Han tipsade om att jag skulle uppsöka närmsta bensinmack – där köper tydligen han sina läsglasögon. Sagt och gjort,väl på plats hittade jag en mängd olika modeller i olika utformningar och material. Efter en kort tid av prövande av olika styrkor så hittade jag en lämplig passande styrka.Faktum är att jag ens inte genomfört en synundersökning. Istället gick jag helt på känn, och huvudsaken är att jag inte längre får huvudvärk eller att bokstäverna blir suddiga när jag läser.

Det finns även många bra och billiga läsglasögon att köpa över nätet. Kolla in denna sajt för lite tips.

En tanke kring ”Spara pengar på billiga läsglasögon

  1. m i l l a h . s e

    Jag kör med billiga läsglasögon, funkar toppen än så länge 🙂
    Billiga är de, så man kan ha flera olika att välja på, ett par vid datorn, sängen, jobbet, handväskan osv. Å inte gör det nåt om man skulle råka ha sönder eller tappa bort dem 😉

Kommentarer är stängda.